Örömmel üdvözlünk megújult weboldalunkon, kellemes böngészést kívánunk, ha bármiben kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén! Baby Center Debrecen csapata ;)

Üzletünk: Debrecen, Pesti u.2.

+3652/485-888, +3670/458-3348
Nyitvatartás: H-P: 9-18óra, Szombat: 9-16óra, Vasárnap: zárva   

Webshop info: +3670/458-3341

KINDERKRAFT Etetőszék és pihenőszék egyben - Lastree Grey
KINDERKRAFT Etetőszék és pihenőszék egyben - Lastree Grey
75 190 Ft 
64 990 Ft
ÚJ

KINDERKRAFT Etetőszék és pihenőszék egyben - Lastree Grey

KINDERKRAFT Etetőszék és pihenőszék egyben - Lastree Grey
KINDERKRAFT Etetőszék és pihenőszék egyben - Lastree Grey
KINDERKRAFT Etetőszék és pihenőszék egyben - Lastree Grey
KINDERKRAFT Etetőszék és pihenőszék egyben - Lastree Grey
KINDERKRAFT Etetőszék és pihenőszék egyben - Lastree Grey
KINDERKRAFT Etetőszék és pihenőszék egyben - Lastree Grey
KINDERKRAFT Etetőszék és pihenőszék egyben - Lastree Grey
KINDERKRAFT Etetőszék és pihenőszék egyben - Lastree Grey
14
75 190 Ft 
64 990 Ft
Kezdete: 2022.11.21   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 14
Megtakarítás 10 200 Ft
Részletek
Szeretnéd, hogy a gyermeked minél több időt töltsön veled? Szereted, ha a csöppség mindennapi teendőid végzése közben is közel van hozzád? Ismerd meg a többfunkciós LASTREE 2 az 1-ben pihenő- és etetőszéket, amely szabályozhatóságának köszönhetően gyermekedet születésétől egészen 3 éves (vagy 15 kg-os) koráig elkíséri. A LASTREE pihenőszékként használható a baba első napjaitól kezdve, majd amikor megtanul egyedül ülni, gond nélkül etetőszékké alakíthatod a pihenőszéket. A szék nem csak gyermeked számára, de a te számodra is igen hasznos, mivel gyakorlati hasznán kívül divatos formavilága is lenyűgöz. A klasszikus színeket a terrazzo minta töri meg, amelynek köszönhetően a LASTREE különböző stílusú belső terekhez is passzol.

A LASTREE éppen ezért pihenőszék funkciót is betölt (magasított, azaz magas lábakkal ellátott változatban), amelyet már a gyermek születésétől fogva használhatunk. Széles, puha ülés betéttel, 5 pontos övvel, amelynek köszönhetően a gyermek biztonságban lesz pihenés és játék közben is. Így a gyermek nem csak a közös étkezések során töltheti együtt az időt a szülőkkel, de a szülők mindennapi teendőik elvégzése közben is.

Hogy a gyermek számára még kényelmesebb legyen a használata, a LASTREE-t 3 fokozatú háttámlával látták el, az egyik a fekvő fokozat. A gyermek aktuális szükségleteihez igazíthatod. A fekvő pozíció ideális lesz pihenéshez, a félig fekvő pedig játékhoz, mivel a pihenőszék szabályozható játéktartó karral lett ellátva: csörgővel ellátott plüsslevél, valamint színes szalagokkal ellátott fecske. A pihenőszék lábtartója is szabályozható, így megfelelő támaszt nyújt a gyermeknek.

A LASTREE segítségével a gyermekkel való időtöltés sokkal egyszerűbb, a gyermek mindig mindenhol ott lehet veled. Ez annak is köszönhető, hogy igen csendes kerekekkel lett ellátva. Gond nélkül áttolhatod a széket egyik helyiségből a másikba. A plusz kosárba különféle apróságokat tehetsz, többek között nedves törlőkendőt, amivel azonnal letörölheted a kisbaba hasát.A LASTREE egy univerzális etetőszék, amelyet nem csak szép stílusa, hanem kétoldalú
ülőbetéte is megkülönböztet a többitől. Az ülés magassága 5 különböző fokozatra állítható. A szék magasságát az asztalotokéhoz állíthatod annak érdekében, hogy a gyermek a későbbi években is kényelmesen ehessen veletek. Az etetőszék funkció használata során is 5 pontos biztonsági öv védi a gyermeket, amelyet 2 szinten lehet szabályozni. Ezáltal még könnyebb a gyermek méretére állítani.

A LASTREE szabályozható lábtartóval, valamint plusz támasszal rendelkezik kisebb gyermekek számára. Étkezés közben megfelelő támaszt nyújt a lábnak, amely elősegíti a gyermek megfelelő fejlődését, segíti megfelelő szokásainak kialakulását. 3 magasságban állítható duplatálcával is rendelkezik, amelyet könnyen le is vehetsz és megtisztíthatsz. A LASTREE-t puha, ökobőrrel fedett ülése különbözteti meg a többi közül, ami által a szék tisztán tartása még egyszerűbb. Ráesett a répa a huzatra? Vagy a gyermek kiöntötte rá a gyümölcslevet? Elég csak nedves ruhával letörölni a széket.

A LASTREE egy olyan termék, amelyet a belső tér esztétikájának megőrzésével terveztek. Nem mindennapi, modern designnal rendelkezik, amelyen a világos színpalettát egyes erős elemek törik meg. A könnyebb tároláshoz, a szék összecsukható, elteheted a szoba egyik sarkába, vagy beteheted a szekrénybe. A tálcát át lehet csatolni a szék lábára, így még kevesebb helyet foglal.


Előnyök:

Funkcionalitás:
● A LASTREE 2 az 1-ben pihenő- és etetőszék pihenőszék (9 kg-ig) és etetőszék funkcióval rendelkezik (15 kg-ig). Ennek köszönhetően már a gyermek első pár hetében is használható!
● A csecsemők számára megalkotott pihenőszéknek köszönhetően gyermeked nem csak mindennapi teendőid elvégzésekor lehet veled, de az étkezések során is.
● A pihenőszékhez 2 felfüggesztett játékot tartó kar is jár (csörgős plüsslevél és színes szalagokkal díszített fecske). Biztosan felkeltik a kicsi érdeklődését.
● Az etetőszék funkció használatakor a LASTREE megfelelő támaszt biztosít a gyermek lábai számára, megkönnyíti az ülő pozíció felvételét. Ezáltal a gyermek már kisbaba korától kezdve a megfelelő szokások kialakítására lesz stimulálva.
● A LASTREE univerzális - 5 különböző szintre állítható az ülés magassága. Ezáltal mind az alacsonyabb, mind pedig a magasabb asztalokhoz használható.
● A pihenő- és etetőszék különleges szerkezettel rendelkezik, amelynek köszönhetően magas és alacsony székként is funkcionál.
● Állítható, nagy tálca, amelyet 3 féle távolságra lehet tenni az üléstől. Ezenfelül biztonsági korlát módjára védi a gyermeket.
● A szék lábára szerelhető kerekeknek köszönhetően a LASTREE-t könnyedén egyik helyről a másikra tehetjük. A kicsi inkább a konyhában enne, mint az ebédlőben? Most gond nélkül átviheted a széket. Ráadásul amiatt sem kell aggódnod, hogy felkarcolod a padlót.
● Univerzális stílusának és a színek klasszikus összekapcsolásának köszönhetően a LASTREE bármely belső térbe passzol.

Biztonság:
● A LASTREE masszív acélszerkezettel rendelkezik. A szék stabil, éveken át veletek lehet.
● A szék 2 szintű 5 pontos biztonsági övvel rendelkezik. Könnyű szabályozni, szükség esetén teljesen le is szedhető.
● A 4 kerék különleges blokáddal rendelkezik, amelyek meggátolják, hogy a szék magától elmozduljon. A kerekek csendesek, nem karcolják fel a padlót, teljesen le is szedhetőek.
● A termék megfelel az EN 14988:2017+A1:2020 magas székek, az EN 12790:2009 pihenőszékek, és az EN 71 játékok normáinak.

Kényelem:
● A LASTREE széles, mély üléssel rendelkezik, amelyet puha tapintású ökobőr fed. A koszos huzatot könnyű levenni, nedves ruhával letörölhető.
● Az ülésre kétoldalú, puha tapintású betét is helyezhető. A gyermek számára igazi pihenést biztosít, ráadásul jól is néz ki.
● A háttámla 3 szinten szabályozható, akár fekvő helyzetbe is állítható, ezáltal a kisbaba feküdhet, vagy éppen nyugodtan játszhat a termékhez járó játékokkal.
● A LASTREE szabályozható lábtartóval is fel lett szerelve, etetőszék funkcióban plusz lábtartó is felszerelhető (amely a készlet része). A lábtartók megfelelő támaszt nyújtanak a láb számára mind pihenés, mind pedig étkezés során.
● A szék összecsukható, így gond nélkül elteheted a szoba egyik sarkába, vagy beteheted a szekrénybe. Hogy kevesebb helyet foglaljon, a tálcát érdemes leszedni és a szék lábára helyezni.
● A LASTREE kosárral is rendelkezik apróságok tárolására. Mostantól mindig kéznél lesznek a nedves törlőkendők, a plusz cumi és az előke. Akár 5 kg-os terhelést is bír.


Kivitelezés:
Anyagok:
● huzat: ökobőr,
● keret: acél
● műanyag elemek: PP
● kerék: műanyag,
● játékok: plüss és műanyag (a csatok)
● tálca: műanyag
● betét: poliészter
● kosár: poliészter

Mérete:

Szék összecsukva: magasság 118,5 cm x szélesség 50 cm x hosszúság 17,5 cm
Szék kinyitva: magasság 103 cm x szélesség 50 cm x hosszúság 64,5 cm

Magassági szintek:
● 1. szint 86 cm,
● 2. szint 90 cm,
● 3. szint 95 cm,
● 4. szint 98 cm,
● 5. szint 103 cm

Továbbiak:
● Háttámla: szélesség 42,5 cm x magasság 44,5 cm
● Ülés: szélesség 30,5 cm x mélység 25 cm
● Tálca: szélesség 33 cm x hosszúság 51,5 cm x mélység 3 cm
● Kosár: szélesség 1. oldala: 31 cm, szélesség 2. oldala: 38 cm x hosszúság 36,5 cm x magasság 13 cm; max. 5 kg terhelés

Súly: 8,5 kg
A karton méretei és súlya: 56 cm x 25,5 cm x 65 cm / 10,2 kgA gyermek maximális súlya, amelyre a pihenőszék használható, 9 kg

„Ne használja a pihenőszéket, ha gyermeke egyedül van”;
„A pihenőszék nem használható hosszabb alvásra
a szabvány dátuma és száma. (EN 12790: 2009)

kijelentés: ez a termék olyan gyermekek számára készült, akik képesek egyedül felülni, max. 3 évesek és legfeljebb 15 kg-ot nyomnak
Ezen európai szabvány száma és dátuma (EN 14988: 2017 + A1: 2020)
Adatok
Cikkszám
KHLAST00GRY0000